joi, 13 august 2009

Mass media, 13 august

MEDIAFAX

Campanie de prevenire a dispariţiei minorilor, pe litoral

O campanie de prevenire a dispariţiei minorilor şi de educare pentru creşterea siguranţei a fost lansată pe litoralul românesc, unde se va desfăşura timp de o lună, având ca scop informarea părinţilor cu privire la pericolele la care sunt expuşi copiii.
Campania, denumită "Copilăria în siguranţă", se va desfăşura timp de o lună, perioadă în care voluntari de la Universitatea "Ovidius" din Constanţa vor distribui materiale de informare privind principalele măsuri pe care le poate lua orice părinte pentru a oferi copiilor săi protecţie în faţa pericolelor atât în viaţa reală, cât şi pe Internet.



ADEVĂRUL

Constanţa: Creştere alarmantă a dispariţiilor de copii

Campania „Copilăria în siguranţă“ a fost lansată ieri pe litoral.Timp de o lună, voluntari din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa, Jandarmeriei şi Universităţii Ovidius Constanţa vor distribui pliante cu sfaturi pentru părinţi.



TELEGRAF DE CONSTANŢA

Părinţii aflaţi pe litoral învaţă să îşi protejeze copiii

Reprezentanţi ai Centrului Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual (CRCDES) - Focus, ai Microsoft România, ai Inspectoratului General al Poliţiei Române şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa au lansat, ieri, a patra ediţie a Campaniei de prevenire a dispariţiei minorilor şi de educare pentru creşterea siguranţei online. Campania, denumită „Copilăria în siguranţă”, se va desfăşura, pînă la sfîrşitul lunii august, pe litoralul Mării Negre.





CUGET LIBER

Număr de telefon unic, în zece state europene, pentru sesizarea dispariţiei copiilor

Fenomenul de dispariţie şi exploatare sexuală a copiilor poate fi redus prin educarea părinţilor, sunt de părere reprezentanţii mai multor instituţii şi organizaţii din ţara noastră. Statisticile centralizate la nivelul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Constanţa arată că, de la începutul anului în curs, au fost înregistrate 111 dispariţii, în mare parte fiind vorba de fete cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani.
Pentru a oferi părinţilor informaţii cu privire la măsurile pe care le pot lua pentru protejarea minorilor, atât în viaţa reală, cât şi pe Internet, Centrul Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual FOCUS, Microsoft România, Inspectoratul General al Poliţiei Române, alături de alte instituţii şi organizaţii, au pus bazele campaniei „Copilăria în siguranţă”, în cadrul căreia turiştilor de pe litoral le vor fi împărţite, timp de o lună, pliante cu sfaturi.



REPLICA de CONSTANŢA

Campanie de prevenire a dispariţiei minorilor

Lucratorii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta au demarat, incepand de ieri, 12 august a. c. , pentru al patrulea an consecutiv, campania de prevenire a disparitiei minorilor si de educare pentru cresterea sigurantei on-line “Copilaria in siguranta”.



EDIŢIE

Părinţii aflaţi pe litoral vor fi informaţi cum să îşi protejeze copiii de pericole
„Copilăria în siguranţă“

O campanie de prevenire a dispariţiei minorilor şi de educare pentru creşterea siguranţei a fost lansată pe litoralul românesc. Campania denumită „Copilăria în siguranţă“ se va desfăşura timp de o lună, având ca scop informarea părinţilor cu privire la pericolele la care sunt expuşi copiii.



ZIUA DE CONSTANŢA

Campania „Copilaria in siguranta” – la a patra editie pe litoral

Astăzi, 12 august 2009, a fost lansată la Mamaia, a patra ediţie a campaniei „Copilăria în siguranţă", de prevenire a dispariţiei minorilor şi de educare pentru creşterea siguranţei online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu